Amintirile – un dor necontenit… de tine însuţi, cel de altădată, de clipe dulci şi oameni scumpi

nti_0621Acum doi ani, un Restart al laptopului din casă s-a lăsat cu multe lacrimi. Pierdusem tot! Toate pozele cu familia noastră. Cel mai dureros a fost că s-au şters toate fotografiile şi filmuleţele video cu Dragoş – de la maternitate şi până în acel moment: primul scâncet, primul zâmbet, prima ţocăială de la sânul meu, primul dinte, primii paşi etc, etc… Bine că aveam un obicei în primul său an de viaţă să adun, în fiecare lună, cele mai semnificative imagini, să merg să le tipăresc în oraş şi să le pun în albumul lui. Puţine, ce-i drept, dar ung sufletul măcar astea atunci când mă apucă dorul, sau când vreau să fac comparaţie între Dragoş (cel de acum 5 ani, bebeluş) şi Horaţiu (cel de acum)…

Această întâmplare nefericită m-a învăţat să pun preţ pe fiecare amintire şi să n-o las să se piardă prin calculator, telefon. Şi tot de atunci ne-am încetăţenit  un obicei în familie, ca măcar o dată pe an să ne răsfăţăm cu o sesiune foto profesionistă (costă câteva sute de euro, dar se merită). Şi ce ne place şi mai mult e că, pe lângă stickul cu poze, fotograful ne oferă în dar o fotocarte cu pozele noastre.

Buuun, dar ce fac cu cele câteva sute de imagini din aparatul nostru şi cu cele peste 3000 de poze din telefon (în care se ascund, de altfel, instantanee zilnice, imagini neretuşate care înfăţişează naturaleţea fiecărei ghiduşii a bebeluşului, a copilului mai mare)? Noroc de faptul că acum o lună am aflat de existenţa unui site extraordinar  – http://www.celebook.md – pe care poţi să-ţi creezi propria fotocarte cu pozele care ţi-s mai dragi  – mană cerească pentru cei care, la fel ca şi mine, preţuiesc amintirile şi ar vrea să le prelungească viaţa cât mai mult. Acum nu trebuie să adun pozele pe stick, să las copilul în grija bunicii şi să merg în oraş să le tipăresc. Le pot înveşnici, foarte uşor, de acasă, adunându-le într-o fotocarte pe care apoi o primeşti la uşă.

nti_0554

Celebook.md, welcome to my life!

Când am primit în dar această fotocarte cu cele mai dulci momente din primele 6 luni de viaţă ale bobocelului Horaţiu, nu trecea nicio seară în care, împreună cu toată familia, să nu răsfoim de câteva ori albumul… Aşa, în loc de povestea de seară…

nti_0592

 

nti_0695Apropo, pentru tine, cel care te-ai „osândit” să citeşti aceste gânduri înşirate aici, celebook.md te premiază!!! Da, da! Îţi oferă cadou 20 de pagini extra dacă te decizi să-ţi faci o fotocarte.

Uite codul: AURA20

Mai departe e foarte simplu:  introduceţi codul la rubrica „Cod promoţional”,  apăsaţi butonul „Aplică”, iar suma comenzii se va recalcula automat. Apoi puteţi liniştiţi să vă finalizaţi plasarea!

Codul este valabil până pe 23.01.2017

Nu vă fie milă să investiţi în amintiri!

nti_0618

nti_0585

nti_0574

fsaf

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s