Ludmila Prodan – poliţistă, artistă şi dirijor în casă

DSC_0035 Ludmila Prodan este maior şi conducător de cor la serviciu, mamă şi soţie acasă. Lucrează în cadrul ministerului de interne de aproape 20 ani, iar în prezent este director artistic şi prim-dirijor al ansamblului „Credo”. În spatele titulaturii de militar şi de poliţistă care-şi pune la punct cu fermitate subalternii se ascunde de fapt o femeie cu suflet de aur.

Ludmila Prodan este o femeie sensibilă şi fragilă, dar în acelaşi timp fermă, şi de o mare forţă sufletească şi fizicã. Aceste calităţi au ajutat-o să reuşească să obţină tot ce îşi poate dori o femeie de la viaţă: o familie, o profesie de succes şi liniştea interioarã de om împlinit. Nu a ajuns întâmplător în funcţia de conducător de cor. Are talentul artistic în sânge, fapt demonstrat de pozele din copilărie pe care le păstrează. Aproape în fiecare imagine apare alături de sora ei Natalia Proca cu microfonul, sau cu toba în mână. Din 1996 face parte din corul „Credo” alãturi de care a evoluat pe diverse scene ale lumii. De fiecare dată erau primiţi cu admiraţie şi erau scăldaţi în aplauze.
LUDMILA PRODAN: „Cu corul am călătorit în multe ţări. Şi în Elveţia, Germania, Bulgaria, Belorusia, Ucraina, Olanda, marea Britanie, Malta. Corul este laureat a 25 de concursuri internaţionale. Am fost distinşi cu 9 medalii de aur şi 7 de argint. Este o mândrie pentru corul Credo.”

S-a convins că publicul de peste hotare apreciază arta corală mai mult decât cel de acasã. Membrii ansamblului Credo i-au făcut pe străini să îndrăgească nespus de mult şi muzica noastră populară.
Ludmila Prodan a ştiut cum să-şi tranforme subalternii în prieteni. Mai mult decât talentul pe care-l au, artista apreciază la colegii ei omenia.
LUDMILA PRODAN: „În primul rând suntem oameni, apoi suntem muzicieni, sau de altă profesie. Ţin foarte mult la ei, sunt bravo, sunt profesionişti, ştim foarte bine să ne organizăm să ne mobilizăm la concerte.”

Pentru o perioadă, a fost pânã şi dirijor al corului de preoţi, dar spune că este totuşi mult mai uşor să lucreze cu militarii. Ludmila Prodan poartă cu graţie şi eleganţă uniforma de poliţistă, iar colegii de serviciu o apreciază la maxim pentru talentul şi devotamentul ei.
E împlinită în plan profesional, dar cea mai mare bucurie din viaţa doamnei maior o reprezintă familia. Alcãtuitã din militari şi muzicieni , pentru că soţul doamnei Ludmila este militar în rezervă, iar feciorul cântă în orchestra prezidenţială.

http://www.jurnaltv.md/ro/news/2015/3/8/ludmila-prodan-politista-si-artista-10103570/#2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s